torsdag 26 mars 2015

Jag vann!!!

Jag är ju som bekant mycket intresserad av kost och då i synnerhet vad kosten betyder för våra barn. "Energi-barn" både med eller utan diagnos mår många gånger bättre med en bra och väl balanserad kost utan så många tillsatser. Jag har läst åtskilliga böcker och spaltmeter i ämnet...
Anna Halléns "energibarns"-tankar är några som jag gillar skarpt. Jag har haft en tanke att jag vill gå hennes endagskurs kring barn och kost.
Så dök det upp en tävling på Facebook-sida härom dagen där man skulle skicka ett mail för att vara med i utlottning av Anna Halléns Energibarns web-kurs. Inga frågor att svara på och ingen slogan att skriva...vilket inte är min starka sida, så sådana tävlingar brukar jag hoppa över ;-)

Och igår fick jag ett mail som sa att jag hade vunnit!!! Å vad kul det ska bli! Detta är en början... Tids nog ska jag också gå en kostrådgivarutbildning så kanske jag kan börja handleda i något nytt :-) Here I come!!!

Om du läser något på  min blogg som ger dig några tankar, ifrågasättande, bekräftande eller glada tillrop så är du välkommen att ge en kommentar. Det är kul att se att ni finns därute ;-) så att jag inte bara skriver ut i intet...

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar