lördag 6 juni 2015

Finsmakare

Bra och goda råvaror har blivit ett stort intresse för oss. Det har gjort att matkontot har ökat märkbart under det senaste året. Men det är något vi gärna prioriterar. Så mycket ekologiskt vi hittar, glutenfritt och så fritt från onödiga tillsatser som möjligt.

Detta har i vårt fall gjort våra barn, 10 och 13 år, aningen kräsna...eller snarare medvetna finsmakare. De gillar inte "knutburgare"(frysta hamburgare med fettknutor/brosk i...), falukorv eller vanlig varmkorv.

Däremot gillas korv med hög kötthalt, helst över 80%. Sorundas bratwurst är en favorit.

Lindströms frysta Lammburgare är också en hit.

När vi gör pannkaka så görs de med många ägg, med en liten del mandelmjöl och fyller ut med annat glutenfritt mjöl.

Vi har inte ändrat allt på en gång utan tagit de i steg. Det är inte alltid lätt, men det går om man vill och inte ger upp :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar