måndag 29 juni 2015

Vad tycker du?

Jag skriver och skriver ;-) Jag tycker att det är kul att dela med mig av mina tankar! Det ger mig energi och glädje.
När jag långsamt börjar landa i mig själv igen så kommer känslorna och kreativiteten tillbaka...Jag börjar känna att jag är jag... Och jag gillar bättre den lugnare och mer jordade versionen av mig. Idéerna trillar ner en efter en i huvudet och det kommer nya tankar i huvudet som jag vill förmedla.

Men nu skulle jag vilja veta vad DU som läser gillar bäst. VAD skulle du vilja läsa eller lära mer om? Fler recept? Fler produkter? Tankar? Kost? Jag vet ju vilka några av er som läser är, men inte alla.

Jag kommer så klart att fortsätta att skriva det som jag vill, det är ju en av fördelarna med en egen blogg :-) att man kan välja själv vad man vill förmedla. Men om jag vet vad ni läsare vill ha mer av så kan jag ju slänga in ett extra inlägg om just det.


2 kommentarer:

 1. Jag har nyss hittat din blogg men jag tycker mycket om dina inlägg! Fortsätt blogga! Vill du ha ett uppslag så kan jag ge dig ett som jag hade bloggat om, om jag vore bloggerska:-)
  Rene Voltaire har verkligen gjort sig ett namn på ren mat. Jag har bojkottat produkterna sen jag upptäckte att det inte var ekologiska russin i hennes berry boost som med tanke på hur förpackningen ser ut, vänder sig till föräldrar.. Jag mailade deras kundtjänst ich frågade, nej det var inte ekorussin. BLÄ säger jag bara, kolla kilopriset på det, hon tar betalt som om det vore eko. Man tror på ren reflex att det ska vara eko när hennes namn sitter på produkten. I semesterslöheten köpte jag idsg ett paket granola. Smackade i mig och barnet, sen såg jag igen, inte ekologiska russin. Att det var icke glutenfria havregryn, där får jag skylla mig själv som inte kollade, så ikväll har jag fått i mig gluten för första gången på sex månader ( mitt eget fel) men de där förbannade oekologiska russinen kan jag bara inte acceptera!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för din kommentar! :-)
  Det är så roligt när ni läsare "hör av er" så att jag ser att ni finns ;-)
  Tack för uppslaget, det ska jag läsa på lite mer om så skriver jag om det så småningom.
  Det finns många "hälso-profiler" som gör sig stora pengar på sitt varumärke. Därav kan det vara extra viktigt att kolla upp så att man inte bara handlar "i god tro". Jag har också sett att mycket av Voltaires är eko men inte allt...
  Tack för feedback, mvh Therése

  SvaraRadera