söndag 19 juli 2015

Juice-rapport

Nu har vi "juicat" i två dagar och nu får det vara bra för denna gång. Nästa gång kan jag tänka mig att göra det i flera dagar. Jag har förvisso känt mig hungrig emellanåt, men lätt i kroppen och lugn i sinnet. Och då har jag till och med bakat glutenfritt lingonbröd inför vår Ölandstripp. Luktade ljuvligt och spädde på hungern ytterligare.

Vi har varierat oss med gröna drycker och lite enklare röda och lite sötare drycker. Också kaffe och grönt/rött te så klart :-)

Jag, och inte heller maken, har känt någon negativ påverkan på humöret. Däremot lätt huvudvärk ett par gånger. Men det har raskt gått över. Ena dagen botades det med lite blåbär ;-) Andra dagen med lite kaffe.

Jag är så nöjd med att vi köpte juice-maskinen. Det känns fantastiskt att genom ett halvt glas juice till barnen vid frukosten så har de fått i sig vitaminer från t ex både rödbeta, granatäpple, broccoli eller vitkål på ett enkelt sätt :-)

Favoriten har nog varit en morgonjuice av morötter, rödbeta, granatäpple, apelsin, päron och blåbär. Den var fantastiskt god, läskande och alldeles purpurfärgad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar